joi, februarie 19, 2009

My Race 2 MVP

Joi, 19 februarie

1. Kobe Bryant ( LAL ) - 27.4 ppg, 5.5 rpg, 5 apg

Lakers continua sa domine in conferinta de Vest, si i se datoreaza in special lui Kobe. Odata cu absenta lui Bynum rolul lui KB24 va trebui sa creasca in echipa. Aproape sigur, Lakers vor castiga conferinta de Vest, si au drumul deschis catre finala NBA. Va trebui ca, celelalte echipe sa gaseasca o metoda speciala pentru a i opri pe elevii lui Phil Jackson din marsul lor.

2. LeBron James ( CLE ) - 28.4 ppg, 7.5 rpg, 7.1 apg

"King James" a ratat de putin un nou Triple Double aseara in victoria echipei sale in Toronto, termind cu 20 de puncte, 9 recuperari si 9 pase decisive. Cavs raman in top in Est, pe locul 2, la 1.5 meciuri distanta de Celtics. Seria fabuloasa de victorii acasa a luat sfarsit, iar elevii lui Mike Brown se pregatesc de duelul lui Celtics sau Magic din play off...in mod normal...

3. Dwight Howard ( ORL ) - 20.8 ppg, 14.1 rpg, 1.3 apg

Desi Magic au fost spulberati aseara in New Orleans, D12 ramane in topul meu deoarece continua sa domine cum numai el stie in caciula, fiind liderul la recuperari ( 14,1 ) si capace ( 3 ). Ramane de vazut cum se va descurca echipa sa in play off fara Jameer Nelson.

4. Dwyane Wade ( MIA ) - 28.4 ppg, 5 rpg, 7.1 apg

Flash nu a putut sa i bata de unul singur pe T-wolves aseara, Heat pierzand acasa 104-111. Trade ul dintre Heat si Raptors ridica multe semne de intrebare, vom vedea daca Jermaine O`Neal va fi ce si doresc cei de la Heat, adica un jucator care sa i duca cat mai departe in play off. Pana una alta, D Wade a revenit pe primul loc la punte pe meci, la egalitate cu LeBron ( 28.4 )

5. Chris Paul ( NOH ) - 21.6 ppg, 5. rpg, 10.7 apg

Paul & Co. i au zdrobit aseara pe Magic, scor 117-85, in New Orleans. Ceea ce parea deja rezolvat, trade ul lui T.C. la Thunder nu se va mai realiza deoarece a picat testul fizic. "Albinele" mai au timp pana maine sa l dea pe Tyson pentru a elibera cap space, sau poate decid sa il tina.

6. Tim Duncan ( SAS ) - 20.9 ppg, 10.6 rpg, 3.9 apg

De la un timp incoace, Spurs joaca foarte bine, iar acest lucru se vede si in clasament, ei fiind pe locul 3 in conferinta de Vest, foarte aproape de Lakers. Dupa cum multi cred, daca este o echipa in Vest capabila sa i opreasca pe Lakers, cu siguranta echipa lui Gregg Popovic este aceea...mai ales ca au de razbunat o infrangere de sezonul trecut.

7. Brandon Roy ( POR ) - 22.8 ppg, 4.7 rpg, 5.1 apg

Blazers s au catarat pana pe locul 4 in Vest, avand un record de 33 de victorii si 20 de infrangeri. Aseara Roy si a condus echipa magistral cu 24 de puncte, 5 recuperari si 9 pase decisive. Daca vor continua sa joace asa, Blazers au sanse foarte mari sa ajunga in play off anul acesta.

8. Dirk Nowitzki ( DAL ) - 25.8 ppg, 8.3 rpg, 1.3 apg

Neamtul joaca bine in acest sezon, echipa sa nu. Mavs sunt doar pe 7 in Vest, foarte aproape de a nu prinde un loc in play off anul acesta. Cu toate astea, Dirk joaca constant, marcand peste 20 de puncte in foarte multe meciuri din acest sezon.

9. Deron Williams ( UTA ) - 19.2ppg, 2.8 rpg, 10.8 apg

Desi Jazz sunt doar pe locul 8 in Vest, Deron joaca bine pentru echipa sa, singurul minus pentru ei este faptul ca fundasul lor nu este sustinut de mai nimeni in acest sezon, lucru care se vede si in recordul echipei ( 31-23 ), un record care, nu este slab, cu mult peste 0.500, mai exact 0.570, dar se poate dovedi insuficient pentru a ocupa unul din primele locuri in Vest sezonul acesta.

10. Joe Johnson ( ATL ) - 21.4 ppg, 4.4 rpg, 6.1 apg

Joe ramane in top 10 ul meu, desi nu a jucat stralucit in ultima vreme. Aseara, Hawks au castigat 105-100 in Sacramento si au ajuns la 32 de victorii in acest sezon, ocupand locul 4 in conferinta de Est.

Urmatorii 5 ( ordine aleatorie ) : Yao Ming ( HOU ), Carmelo Anthony ( DEN ), Amare Stoudemire ( PHX ), Paul Pierce ( BOS ), Tony Parker ( SAS ).

2 comentarii:

Anonim spunea...

interesant , dar dupa parerea mea lipseste un KG din top ;)) nu prea iese in evidenta dar cam el duce greul la cea mai buna echipa din est....

ALL spunea...

true, ramane de vazut cum termina Celtics si cum vor evolua de acum inainte...eu zic ca o sa prinda si el top 10 in cateva saptamani :D