luni, februarie 23, 2009

Magic - Heat 122-99 sau "cand 50 nu sunt de ajuns"


Aseara, in Amway Arena din Orlando, Dwyane Wade a facut unul din cele mai bune meciuri din cariera sa. El a reusit sa inscrie 50 de puncte combinate cu 5 assisturi si 5 recuperari, insa nu a fost nici pe departe de ajuns pentru Heat, care au pierdut primul sfert cu 39-24 si nici n au mai putut reveni in meci. Dwight Howard, superstarul lui Orlando Magic a marcat 32 de puncte si a avut 17 recuperari. Cele 50 de puncte ale lui Wade ( care a inscris de peste tot ) i au facut chiar pe cativa fani ai lui Magic sa scandeze "M-V-P". Clar, Magic arata bine cu Alston conducator de joc, el fiind achizitionat de la Houston Rockets chiar inainte de termenul limita in care se pot efectua transferuri. Magic au condus de la inceput la sfarsit, cum de altfel o fac cam intotdeauna cu Heat. Jermaine O`Neal si Jamario Moon au jucat slabut, ei avand doar 13 puncte impreuna pentru vizitatorii din Florida.

"If you can't be in a game and he scores 50, there's some concerns,'' declara Eric Spolestra. "It's the level of play. They were sharp and they were playing with great energy at the start and we didn't match that.''


Inaintea meciului s a tinut un moment de reculegere in memoria lui Larry Miller, patronul lui Utah Jazz decedat vineri. Magic conduc cu 2-1 in intalnirile din acest sezon, fiecare echipa castigand pana acum acasa.

Un comentariu:

Iulia spunea...

Super :)))))))