vineri, februarie 13, 2009

Giovanni "on fire"

Comportamentul de mahala în fotbalul românesc este de notorietate. Dacă până acum, în general, principalul exponent al acestui grad de civilizaţie era Gigi Becali, iată că nici vărul Giovanni nu se lasă mai prejos.

Fostul bişniţar de bilete de la cinema Patria l-a jignit şi l-a înjurat pe Emanuel Terzian în direct la Sport.ro, după ce acesta l-a chestionat pe Cristi Borcea despre subterfugiile transferurilor de la Dinamo ale lui Codrea, Mitea sau "faimosul" Iodi.

Cum argumentele verbale, gen tonul ridicat, nu au avut niciun efect, Ioan Becali a apelat la înjurături, ba chiar a aruncat cu lavaliera în realizatorul emisiunii. Vărul lui Gigi Becali s-a ridicat furios de la masă şi a lovit într-un obiect din studio, în timp ce înjura, bineînţeles.

"Eşti un fraier, eşti un fraier de te c... pe tine. Te c... pe tine de 'deştept' ce eşti! Eşti un prost! Eşti un prost de te c... pe tine! De-aia te 'ia' toţi la mişto, prostule! Eşti un vagabond şi eu nu am ce căuta la masă cu vagabonzii! Te crezi aşa de deştept de te c... pe tine, ce să spun, eşti mai deştept decât procurorii! Eşti un fraier, dă-te dracu de prost, de-aici!

Un comentariu:

Iulia spunea...

il cheama "becali" deci nu ma mai mira nimic..