vineri, mai 08, 2009

CSU Sibiu - CSU Ploiesti - meciul 4

Ca sa continui seria articolelor despre aceasta semifinala voi face un scurt "preview" al meciului 4 dintre CSU Atlassib Sibiu si CSU Asesoft Ploiesti. Dupa ce, in primele 2 partide ai nostri s au impus cu 78-76 la Ploiesti si 78-75 la Sibiu, a venit randul campionilor sa castige meciul 3 ( si la ce scor ) 117-67, dupa o partida dominata de la cap la coada, in care ai nostri n au avut nicio sansa.
Dupa cum spuneam, meciul 4 se va disputa duminica, 10 mai 2009 in Palatul Sporturilor Transilvania din Sibiu, unde, ca de obicei oaspetii vor avea de infruntat o atmosfera mai mult decat incendiara ( poate cea mai "tare" atmosfera din ultimii ani ), la, cu siguranta cel mai important meci nu numai din acest sezon, ci, poate din 2000 incoace, pentru ca, ai nostri au unica sansa de a elimina marea echipa a CSU Ploiesti, campionii ultimelor 5 editii de campionat.
Daca in meciul 3 ai nostri au jucat de la inceput fara pic de motivatie, parand ca se bazeaza pe meciul 4, ei au sansa duminica de a demonstra tuturor ca aceasta tactica a dat roade, si ca, infrangerea de miercuri este scuzabila, desi a fost la o diferenta inimaginabila ( 50 de puncte !!! ). Evident ca, pana acum tacutii "suporteri" ploiesteni, desi putini merita sa le fie atribuit acest calificativ, si au facut simtita prezenta din nou pe diferite site uri de baschet sau forumuri, unii constientizand ca duelul nu s a incheiat, altii adresand suporterilor sibieni, jucatorilor, etc anumite adjective care nu pot fi reproduse aici. Ideea e ca, duminica jucam nu numai pentru calificarea in finala, ci pentru a incheia o dinastie in baschetul romanesc, care dureaza de 5 ani, ci jucam si pentru a le da o palma unora care, s au vazut deja cu sacii in caruta desi seria nici nu incepuse. Evident ca, la 2-0 pentru noi au tacut malc, dar acum la adapostul acelei victorii incep din nou sa acuze, sa adreseze injurii si sa se creada buricul pamantului. Dar, duminca, 12 jucatori vor lupta pentru a face dreptate, si pentru a acorda sibiului o calificare nesperata in finala dupa foarte mult timp.

Niciun comentariu: