duminică, iulie 12, 2009

South Park


South Park este un serial de desene animate care a debutat in anul 1997 si in prezent a ajuns la sezonul 13 ( 2011 este anul care se presupune ca va reprezenta sfarsitul acestui serial ).In numeroasele episoade ( 188 la nr. ) se ironizeaza vedetele americane, unele tari dar si politicieni. In episodul 3 din sezonul 4: Quintuplets 2000 este prezentata o viziune foarte ciudata a creatorilor acestui serial asupra Romaniei. Accentul romanilor este unul clar rusesc iar casele arata o imagine a unei tari care se afla la pamant din punct de vedere financiar. Nu neg faptul ca Romania este o tara saraca, dar mi s-a parut de prost gust prezentarea mai mult decat ironica a acestei tari. Cu toate astea, South Park ramane unul din serialele mele preferate :D. Personajele principale: Stan, Kyle, Eric si Kenny( :( ) South parktraiesc tot felul de experiente care de care mai ciudate. Pentru cunoscatori, faimoasele replici: OMG they killed Kenny! You bastards! reprezinta probabil cea mai amuzanta parte a aproximativ 90% dintre episoade. Pentru cine nu stie: Kenny este cel mai ghinionist personaj din acest serial, el moare in aproape fiecare episod :(




Eric Cartman este personajul meu preferat!!! Are cateva replici celebre ca de exemplu:

1.Respect My Authoritahhhhh !
2.It's a man's obligation to stick his boneration in a women's separation; this sort of penetration will increase the population of the younger generation.
3.Hippies.They're everywhere. They wanna save the earth, but all they do is smoke pot and smell bad.
4.Well, I looked in my mom's closet and saw what I was getting for Christmas, an UltraVibe Pleasure 2000.
5.I'm not fat. I'm big-boned.
6.I would never let a woman kick my ass. If she tried something, I'd be like, HEY! You get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie!
7.No Kitty, this is my pot pie. No Kitty. BAD KITTY. Mom, Kitty's bein a dildo...
"Well I know a certain Kitty Kitty, who's sleeping with Mommy tonight."


Si cea mai tare :)) : Screw you guys, I'm going home.




Desi am zis mai sus ca 2011 va reprezenta sfarsitul acestui serial sunt mai mult decat sigura ca se va prelungi deoarece pe masura ce timpul trece, vor aparea tot mai multe subiecte care merita sa fie ironizate de cei 2 creatori ai acestui proiect: Trey Parker si Matt Stone.Sper sa avem ocazia sa urmarim cat mai multe episoade din South Park pentru ca acesta este genul de serial care are capacitatea de a te binedispune in absolut orice situatie. Cam atat despre South Park... Screw you guys, I'm going home! :))

2 comentarii:

ALL spunea...

besk sp :)) :X

Iulia spunea...

da..


santaj emotional sau fizic mai bine zis :D