miercuri, iulie 01, 2009

A aterizat primul OZN !


Kaka a ajuns la Real Madrid si promite sa scrie istorie in Spania!


"Kaka va avea parte de o prezentare in stil Hollywood" anuntau spaniolii saptamana trecuta. Asa si a fost. Kaka a primit ropote de aplauze de la aproape 50.000 de oameni, veniti sa vada noua minune de la Madrid. Florentino Perez a patruns primul si a luat cuvantul. "Kaka a venit acasa. E momentul sa scriem istorie." a spus acesta.

Noul presedinte al lui Real l-a invitat apoi pe Ricardo Izecson dos Santos Leite, sau mai simplu Kaka, in scena. Spaniolii i-au scandat minute in sir. Vizibil emotionat, brazilianul nu s-a lungit la vorba. "Salut suporterii Madridului. E o zi speciala pentru mine. Sunt foarte fericit. E o noua etapa din cariera mea. Imi doresc sa imi adaug numele la istoria mare a acestui club. Hai Madrid!" au fost cuvintele lui Kaka pentru spectatorii de pe Santiago Bernabeu.



Al optulea Balon de Aur din istoria clubului a dezvaluit si numarul pe care il va purta la Madrid: 8, scotand un tricou cu care l-a imbracat pe fiul sau Luca, dupa care a plecat la un tur al stadionului.

  • 65 de milioane de euro a costat Kaka
  • 9 milioane de euro va fi salariul de la Real Madrid.
  • 50% din drepturile de imagine ii vor ramane brazilianului
  • Kaka este al optulea Balon de Aur din istoria lui Real Madrid.

Primul super transfer al verii a sosit astazi pe aeroportul din Madrid. Dupa un zbor maraton, Kaka a ajuns pe aeroportul Barajas din Spania la 8:45, ora Romaniei, cu o mica intarziere fata de planul initial, alaturi de tatal sau, Bosco Leite.

Kaka s-a dus direct la hotelul Suite Mirasierra, pentru ca apoi sa se deplaseze catre spitalul Sanitas La Moraleja, pentru vizita medicala, care a inceput in jurul orei 10!

La aterizarea in Spania, Kaka a fost intampinat de sute de jurnalisti si fani care i-au cerut autografe!


Sursa




Un comentariu:

Iulia spunea...

Cred ca astia de la Real iau intentionat toti jucatorii care mi plac mie :P :P :) :) X(