marți, martie 24, 2009

Earth Hour: 28 martie 2009


Anul acesta, evenimentul Earth Hour a fost transformat in prima alegere la nivel global intre Pamant si incalzirea globala. Pentru prima oara in istorie, oamenii, indiferent de varsta, nationalitate si rasa au ocazia sa foloseasca intrerupatorul de lumina ca un vot: oprirea luminii de la intrerupator reprezinta un vot pentru Terra si aprinderea ei un vot pentru incalzirea globala.


Ora Pamantului a fost sarbatorita pentru prima data in Sydney, in anul 2007, cand in peste 2.2 milioane de locuinte s-a stins lumina pentru o ora. In 2008 evenimentul a ajuns la nivel global, fiind pus in practica de aproximativ 50 milioane de oameni. Peste tot in lume, intunericul a fost pentru o ora reprezentantul luptei impotriva incalzirii globale.Orase ca Roma, Sydney si San Francisco s-au numarat printre sustinatorii acestei cauze.



In 2009, Earth Hour este dus la urmatorul nivel, cu scopul de a determina peste 1 miliard de oameni sa stinga luminile.Peste 74 de tari si teritorii si-au anuntat participarea pentru a vota Pamantul in aceste alegeri in care nu conteaza din ce tara esti,conteaza sprijinul pe care vrei sa il acorzi acestei planete.

Nu uitati, un intrerupator inchis inseamna un vot in plus pentru Pamant! Aratati ca va pasa :)

Niciun comentariu: