sâmbătă, martie 07, 2009

Compatibilitatea zodiilor: Berbec si Varsator


Berbec-Varsator. Foc si Aer. O aventura demna de marile iubiri.

Într-adevar, alaturi de un Varsator viata ta va fi ceea ce ti-ai dorit mereu : o mare aventura. Are un Aer misterios si nepamântean si, în acelasi timp, o gândire ascutita, analitica. Pun pariu ca te-ai îndragostit din prima de asa o combinatie de calitati pe care un Berbec le poate aprecia atât de bine!

Tu esti un rebel în adâncul sufletului, iar Varsatorul este la fel. Împreuna, puteti face tot ce va doriti – lumea mai buna, o afacere prospera, o familie fericita. Rolul Varsatorului pe pamânt este acela de a observa defectele societatii, de a face lumea mai buna (da, el chiar crede în asta si va încerca mereu sa faca ceva bun pentru mai multi oameni). Nici unul dintre voi nu este înnebunit dupa un statut social, asa ca veti fi dispusi sa va asumati riscuri împreuna. Sunteti amândoi orientati spre viitor, deci vorbiti aceeasi limba (ba chiar si acelasi dialect, fiindca aveti un dar aparte de a comunica aproape intuitiv). Tu vrei sa fii seful, iar Varsatorului nu-i pasa, el vrea sa-si urmeze proiectele lui în libertate. Pentru amândoi, absenta creeaza prezenta, asa ca veti sti sa va respectati nevoia fiecaruia de libertate si uneori de singuratate.

Varsatorul, ca si tine, nu considera ca o casatorie se bazeaza pe fuzionarea personalitatilor, ci mai curând pe uniunea dintre doua entitati distincte, asa ca nu îti va sufoca spiritul. Însa este mult, mult mai inflexibil decât Berbecul, asa ca atentie : daca ceva i se pare de o importanta vitala, n-o sa dea nici un pas înapoi si va ramâne ferm pe pozitii.

Sexual, Varsatorul (care este un semn al inventivitatii) si Berbecul (energia în stare pura) se vor întelege perfect. Varsatorul tau va fi altfel în fiecare zi, iar asta chiar îti place, fiindca îti satisface gustul de aventura si noutate.

Berbec Compatibilitate Berbec - Varsator border= Varsator
Compatibilitate intre zodiile
Berbec - Varsator

Sexual, Varsatorul (care este un semn al inventivitatii) si Berbecul (energia în stare pura) se vor întelege perfect. Varsatorul tau va fi altfel în fiecare zi, iar asta chiar îti place, fiindca îti satisface gustul de aventura si noutate.

Începutul este mai greu cu Varsatorul, care este foarte prietenos si încântator în societate, dar se deschide greu în relatiile personale. Însa ma îndoiesc ca asta va fi o bariera pentru un Berbec care se respecta, adica impetuos.

Din fericire, nici unul dintre voi nu este posesiv. Când doresti pe cineva, acorda-i libertate : daca nu se va întoarce, înseamna ca nu a fost al tau de la bun început. Uneori poate ca o sa-ti fie greu sa urmaresti toate schimbarile Varsatorului, cum ar fi greu sa urmarim schimbarea vântului : o simtim, dar nu putem spune când a început si când a trecut, încotro se duce si de unde vine. Adesea, o sa ti se para ca o ia cam razna pe panta neprevazutului, dar, pâna la urma, asta te-a si atras în primul rând, nu?

O relatie ca-n povesti: Aerul si Focul au nevoie unul de celalalt si se pot sprijini reciproc. :X:X:X

Niciun comentariu: