duminică, august 30, 2009

CSU a pierdut la meciul de prezentare a echipei


CSU a pierdut ceea ce s a vrut a fi meciul de prezentare a echipei, sustinut impotriva celor de la CSM Bucuresti, dupa o evolutie nu tocmai convingatoare, chiar foarte slaba in unele momente. De altfel, cum sa caracterizez aceasta evolutie, daca au fost invinsi de o echipa care anul acesta a promovat in primul esalon.

Desi au condus din primele minute, baietii noului antrenor, Darnell Clavon nu au reusit sa se impuna, Roland Calvin ratand in ultima secunda un "stop-shoot" din apropiere, care ar fi putut trimite meciul in prelungiri. Ai nostri au condus de la inceput, dar oaspetii s au tinut scai de ei, reusind de fiecare data sa dea replica ori printr o treita, ori pe o recuperare ofensiva ( aici stam prost din cate am vazut ), si, in sfertul 3 diferenta a ajuns la 9 puncte, 55-46 pentru bucuresteni.

Ai nostri au revenit pe final, reusind prin Smith sau Clavin niste cosuri importante, dar, care nu au fost de ajuns pentru a castiga partida. Desi schema din ultima faza ( cand mai erau 4.1 secunde ) l a lasat liber pe Calvin, acesta a ratat oarecum usor, aruncarea sa fiind prea scurta si bucurestenii castiga un meci din care ambele echipe ne au dat impresia ca mai au nevoie de foarte multa munca pentru a si perfectiona jocul si a ajunge in varf de forma. Printre cei care au punctat se numara: Calvin 14 puncte, Calotă 14p, Smith 14p, Brown 5p, Haiduc 4p, Dohi 4p, Johnson 1p, Ban 1p. Impresia dupa acest meci este ca, jucatorii de la CSU mai au nevoie de timp de acomodare, si, parerea mea, echipa mai are nevoie de inca 1-2 jucatori.

foto : www.turnulsfatului.ro

Niciun comentariu: