luni, aprilie 27, 2009

CSU in semifinale !





CSU in semifinale !

CSU Sibiu a reusit calificarea in semifinalele diviziei A de baschet masculin dupa victoria din meciul decisiv impotriva lui U Mobitelco, scor 89-87. Pentru ai nostri au marcat Matthews (27), Scott (25), BJ (16), Craciun (7), Brown (6), Kabengele (5), Harrison (2), Calota (1), in timp ce, pentru oaspeti au inscris Gibson (22), Silvasan (18), Cuic (17), Osby si Milacic (cate 8), Krstanovic (7), Szijarto (5) si Henry 2. Scorul pe sferturi a fost 24-24,17-24,23-21,25-18, ai nostril reusind sa castige gratie aruncarii lui Johnson cu ceva mai mult de 5 secunde ramase pe ceas.

Declaratii (www.telesport.ro)

Cortney Scott ( CSU Sibiu ) : "Ne-am luptat din rasputeri pentru aceasta victorie. Doamne e o zi mare pentru mine, pentru ca multi au fost impotriva noastra si nu credeau ca vom castiga aici. Cateodata trebuie sa avem si zile bune. De acum incolo orice e posibil in urmatorul meci, insa noi vom da tot pe teren."

Matt Gibson ( U Mobitelco ) : „Am vrut sa venim aici sa jucam bine, sa ne gandim doar la baschet si la un joc bun. Nu vroiam sa ne facem griji pentru suporteri. Tot timpul a fost un meci strans si tensionat, dar se pare ca spre finalul meciului adversarii au fost mai buni”.

"Am avut de-a lungul timpului numai probleme cu Banica" – Mircea Cristescu

Astfel, CSU se califica in semifinale urmand sa intalneasca pe CSU Ploiesti.

Niciun comentariu: